Zoekt u een betrouwbare aannemer in Duiven?

Waarschijnlijk staat u momenteel voor de keuze welke aannemer Duiven u gaat benaderen voor het bouwen, verbouwen of verbeteren van uw woonhuis of bedrijfspand.

Misschien heeft u de bouwtekening of het ontwerp al klaar of heeft u speciale wensen in gedachten om uw huis of pand in de regio Duiven om te toveren naar een gebouw waar u trots op bent.

U wilt er tijdens de bouwactiviteiten de vaart in houden en niet de hoofdprijs betalen voor kwaliteit en duurzaamheid. Tijd voor een kennismaking met Aannemersbedrijf Lips!

aannemer arnhem

Bouwbedrijf Lips: niets te klein of te groot

Aannemersbedrijf Lips is uw partner in bouw, verbouw of renovatie. Wij hebben 20+ jaar ervaring in de bouw. Ons team is dagelijks met liefde en fun aan het werk voor particulieren en bedrijven. Zolang wij met bouwen bezig kunnen zijn, zijn wij op ons best!

Onder bouwen verstaan wij niet alleen het realiseren van woonhuizen of bedrijfspanden. Wij hebben ook talloze renovaties en aan- en uitbouwen op onze naam staan. Dit geldt ook voor veranda’s, overkappingen en serres. Voor kozijnen, ramen en deuren hebben wij onder andere een machinale timmerwerkplaats tot onze beschikking.

Bouwen of verbouwen begint altijd aan de tekentafel. Hoe eerder wij betrokken zijn bij uw (ver-)bouwplannen, hoe efficiënter wij uw opdracht kunnen uitvoeren. Wij begeleiden projecten van ontwerp en detaillering tot levering en oplevering. Ook het aanvragen van vergunningen kunt u aan ons overlaten.

Wilt u een deel van het bouwproject zelf uitvoeren? Dan zijn wij graag uw professionele partner. Of u nu het hele project of een deel ervan aan ons wilt uitbesteden; onze gemotiveerde vakmensen ontzorgen u daar waar u dit wenst en laten ons deel van het bouwproces gladjes verlopen.

Wilt u direct met ons kennismaken?

Onze dienstverlening

Wilt u ons als aannemer in de regio Duiven inschakelen, dan kunnen wij u de  volgende diensten aanbieden:

  • Nieuwbouw woning. Of we het nu hebben over maatwerk of prefab constructies, wij helpen u graag uw droomhuis te realiseren. Vanaf het prille begin of voor een deel van het bouwproces kunt u de werkzaamheden met een gerust hart aan ons over laten.
  • Aanbouw / uitbouw. Een aanbouw of uitbouw is een enorme aanwinst voor uw huis en uw leefcomfort. Wij kunnen een maatwerk aanbouw of uitbouw voor u realiseren die aan al uw eisen voldoet. Een snelle bouwoplossing is gebruik te maken van een prefab constructie. Ook bieden wij houten aan- en uitbouw mogelijkheden.
  • Renovatie. Bij renovatie passen we een gebouw zo aan dat het weer voldoet aan uw eisen. Maar niet zonder ook na te denken over duurzaamheid, brandveiligheid, etc.
  • Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen, verbouwen, renoveren of door ons laten restylen? Ook voor tijdelijke bedrijfshallen rollen wij onze mouwen op.
  • Veranda / overkapping. Geniet meer van uw tuin en vergroot uw woonruimte op een professionele en stijlvolle manier.
  • Serre. Met een serre haalt u de zon in huis. Wij plaatsen serres in verschillende stijlen, passend bij uw klassieke of juist moderne woning.
  • Kozijnen. Wij leveren en (op verzoek) monteren al uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren in allerlei materiaalsoorten. In onze machinale timmerwerkplaats ontstaan de mooiste maatwerk houten deuren en kozijnen.

Naadloos teamwork, veiligheid en garanties

Als aannemer stellen wij hoge eisen aan ons werk. Hetzelfde verwachten wij van de professionele partners waar wij mee samenwerken. Deze partijen, zoals installateurs of loodgieters, maar ook onze toeleveranciers, weten dat naast kwaliteit ook snelheid een issue voor ons en u is. Wij controleren de vorderingen, houden de vinger aan de pols en houden u op de hoogte.
Alle professionals staan onder contract bij Lips Aannemersbedrijf.

Tijdens onze werkzaamheden zijn wij ons bewust van de veiligheid van u en onze mensen. Wij werken strikt volgens de laatste veiligheidsnormen.

En nu we het toch over veiligheid hebben: ook financieel bent u bij ons veilig. Wij dragen het BouwGarant keurmerk. Met de garanties van BouwGarant bent u onder andere verzekerd tegen financiële risico’s. Alles over onze garanties op verbouw, nieuwbouw of energie prestaties leest u op de website van BouwGarant.

Bovendien bent u met dit keurmerk ervan verzekerd, dat wij aangemerkt zijn als betrouwbare aannemer met aantoonbare ervaring en professionele adviezen voor bouwprojecten. Een pré voor uw (nieuw-)bouwproject.

Wilt u direct met ons kennismaken?

Wij houden ons aan de afspraak

Onze goede naam hebben we te danken aan het nakomen van afspraken en het maken van heldere offertes. Wat wij afspreken, doen wij ook.

Wij houden van kwaliteit en duurzaamheid, net als onze klanten. Uiteraard volgen wij de innovaties in de bouw op de voet, zodat wij met u mee kunnen denken over de materialen en mogelijkheden van nu. Met onze adviezen loopt u nooit achter de feiten aan.

Nog een visie van ons aannemersbedrijf is snelheid. Van langlopende projecten en vertragingen worden wij knorrig. We houden graag de vaart erin.

Onze laatste belofte naast afspraak=afspraak, kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en snelheid is een eerlijke prijs voor een uitstekend resultaat. Een hoofdprijs of een  vage bodemprijs past niet bij onze betrouwbare dienstverlening.

Samen werken aan uw woon- of werkdroom

Nieuwbouw of verbouw van een woning of bedrijf is een spannende onderneming die best ingewikkeld kan zijn. Er komen nou eenmaal veel zaken kijken bij het realiseren van een pand. Bouwen gaat veel verder dan de organisatie van mensen en materiaal, de planning en de controle op kwaliteit en juiste oplevering. Het gaat ook om fraaie oplossingen voor soms complexe knelpunten of bijvoorbeeld flexibiliteit in het ontwerp. Juist daar bewijst de ervaring zijn waarde.

De keuze voor een aannemer in Duiven die uw project begeleidt naar het perfecte eindplaatje is dus een belangrijke keuze.

Aannemersbedrijf Lips kent het knallen van de zweep. Wij hebben gemotiveerde vakmannen in dienst die niets liever doen dan uw droom te verwezenlijken. In elke stijl die bij u past en zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Ons teamwork heeft al ruim 20 jaar prachtige nieuwbouwprojecten en verbouwingen op zijn naam staan. Wij nemen geen genoegen met alternatieven, gaan voor het hoogst haalbare en houden u zoveel mogelijk uit de wind. Ook als het gaat om de administratieve rompslomp, zoals het aanvragen van een vergunning of het benaderen van toeleveranciers.

Wilt u direct met ons kennismaken?

Vrijblijvend een afspraak maken voor aannemer Duiven?

Wilt u weten wat Aannemersbedrijf Lips Duiven voor ú kan betekenen? Bent u benieuwd naar de expertise van ons team en wilt u wel eens vrijblijvend met ons in gesprek gaan?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0316 – 849546 of door het contactformulier in te vullen. Graag vertellen we u meer over wat wij als aannemer voor u kunnen betekenen.

Aan de hand van een gesprek kunnen wij een beeld schetsen van de werkzaamheden die er nodig zijn en maken wij ook voor u zo’n heldere offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Wij staan voor u klaar om uw droomhuis of bedrijfspand te bouwen!

Wij zijn als aannemer o.a. actief in de regio: Arnhem, Oosterbeek, Velp, Dieren, Doesburg, Nijmegen, Wijchen, Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar, Westervoort, Didam.