Aanbouw huis

Te weinig ruimte of gewoon te veel spullen? Denk eens aan een aanbouw huis! Op den duur wil je soms gewoon meer ruimte of je gezin wordt uitgebreid waardoor je nou eenmaal meer ruimte nodig hebt. Met een aanbouw aan huis kan je een gemakkelijk een hoop meer ruimte creëren. Je maakt namelijk het aantal functionele m2 groter wat al zorgt voor bijna een verdubbeling van de ruimte. Meekomend voordeel is dat dit meteen zorgt voor een meerwaarde van je huis. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen! Meer weten? Lees snel verder over alle mogelijkheden voor jouw huis!

Soorten aanbouw huis

Er zijn verschillende manieren om je huis te vergroten. Zo kun je denken aan een bijkeuken, serre of gewoon een stuk erbij voor een grotere woonkamer of keuken. Niet alleen op de benedenverdieping kan een aanbouw aan huis, maar boven natuurlijk ook. Vaak wordt dit gedaan boven de garage of ander stuk huis om een extra ruimte te creëren. Wil je een grotere badkamer of een extra slaapkamer? Het kan allemaal. Vaak wordt de aanbouw aan huis in dezelfde stijl gedaan als de huidige stijl van het huis, maar je kan het natuurlijk ook in een totaal andere stijl doen om zo je huis een heel andere look te geven. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het altijd aansluit bij jouw wensen!

Praktische informatie van een aanbouw huis

Bij een aanbouw aan huis ga je al snel denken aan de praktische informatie. Wat kost zoiets en hoe lang zijn ze bezig met een aanbouw? Wij leggen je graag uit hoe alles in elkaar zit, wat de precieze kosten zullen zijn bij jouw wensen en wat de tijdsduur is van het project. Dit is allemaal afhankelijk van het type aanbouw en zal per project verschillen. Een aanbouw aan huis wordt altijd uitgevoerd door onze mensen met de meeste kunde en ervaring. Interesse in een aanbouw aan huis? Vraag snel naar de mogelijkheden en we zullen jouw wens tot werkelijkheid maken.

Keuken renovatie

Is jouw keuken verouderd of wil je gewoon graag een nieuwe keuken? Heb je wel eens gedacht aan een keuken renovatie? Zo hoef je niet per se de hele keuken te vervangen, maar kun je ook bepaalde delen renoveren. Zo kun je een hoop kosten besparen en wie wil dat nou niet! Wij leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is bij een keuken renovatie. We bespreken jouw wensen uitgebreid zodat we altijd tot een gewenst resultaat komen. Benieuwd naar de mogelijkheden, de kosten en meer? Lees dan snel verder op neem meteen contact met ons op.

Wat voor soort keuken renovatie

Heb je al nagedacht over wat je graag anders zou willen in de keuken? Wil je alleen bepaalde onderdelen renoveren of de gehele keuken? Een renovatie kan van alleen het keukenblad vervangen tot nieuwe betegeling tot een geheel nieuwe keuken. Bedenk wat jouw wensen zijn en hoe je het graag wilt zien. Er zijn verschillende soorten stijlen en soorten manieren voor de keuken om deze aan te passen. Zo krijg je met relatief weinig geld wél een totaal nieuwe look in de keuken, hoe handig! Daarnaast zorgt een keuken renovatie ook voor een waardevermeerdering van je huis en dat is uiteraard mooi meegenomen.

Wat past bij jou?

Vind je het lastig kiezen wat je mooi vind of wat je precies wilt vervangen? Ga met ons in gesprek en we zullen je helpen. Met de jarenlange ervaring en kunde kunnen wij je altijd goed op weg helpen. Daarnaast kunnen we precies vertellen wat de kosten zullen zijn en wat de tijdsduur is van de renovatie naar jouw wens. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je een nieuwe look in de keuken? Heb jij een laag budget? Kies voor een keuken renovatie! Wij helpen je graag op weg met het beslissen wat bij jou en jouw huis past.