Kwaliteit

Wij bieden de hoogste kwaliteit bouw en gebruiken hiervoor de beste en meest recente materialen. Controle is bij ons routine!

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd volgens de laatste veiligheidsnormen en zullen u hier ook altijd van op de hoogte stellen!

Kosten

Wij proberen uiteraard de kosten zo laag mogelijk in te steken, echter zonder verlies van kwaliteit! Dit gaat altijd in overleg met de klant.

Teamwork

Om het beste resultaat te bereiken werken wij in teams van diverse professionals. Alle professionals staan onder contract bij Lips Aannemersbedrijf.

Lips aannemersbedrijf

Lips aannemersbedrijf bestaat uit een gemotiveerd team, dat dagelijks met veel liefde en lol aan het werk is. Wij zijn al jaren actief met alles wat met bouwen te maken heeft. We werken graag samen met zowel particulieren als bedrijven.

Dat werk is breed: van het plaatsen van een kozijn tot een ingrijpende renovatie of een grote verbouwing. Nieuwbouw, onderhoud of renovatie, ons is niets te klein of te groot. En wat we afspreken, doen we ook. Daar hebben we onze naam mee opgebouwd. Met ons jonge, vakkundige team ‘ontzorgen’ wij al uw bouw- of verbouwplannen.

Onze betrokkenheid bij het project begint al bij de tekentafel. In een zo vroeg mogelijk stadium zetten we onze uitgebreide en langdurige ervaring graag in. Dit voorkomt later knelpunten en bevordert de efficiency. Onze bouwkennis uit zich ook in bijvoorbeeld advies over detailleringen en constructies. Ook wanneer u zelf een gedeelte van de (ver)bouw wilt uitvoeren, zijn wij graag uw professionele partner waarmee u samenwerkt.

Wij zijn in staat uw hele project – of een deel ervan – te begeleiden. Van ontwerp, detaillering, uitvoering, levering tot oplevering. Uiteraard alles op basis van heldere offertes. Onze bouwprocessen en onze prefab producten passen in de gedachte van duurzaam- en groen bouwen.

Het maakt niet uit wat u wilt bouwen, renoveren of verbouwen, Lips aannemersbedrijf zorgt voor de service en kwaliteit die u mag verwachten, en altijd binnen het budget en de tijd. Van begin tot eind kunnen wij het gehele bouwproces verzorgen. Wij combineren onze expertise en toewijding aan de kwaliteit van uw gebouw. Lips aannemersbedrijf biedt zijn diensten aan klanten die toewijding, vindingrijkheid en creativiteit waarderen in een bouwpartner.

Vacatures

Online marketing stagiair(e)

1 juli 2016

Ben jij een harde werker, en heb je affiniteit met online marketing? Kom dan bij ons stage lopen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die een uitdaging ziet in de online marketing van aannemersbedrijven en vastgoed. Ben jij een kei in communiceren, zowel offline als online? Kom dan bij ons!

Neem contact op

Lips Aannemersbedrijf
info@lipsaannemersbedrijf.nl
+31(0)316-849546

Wij zijn als aannemer o.a. actief in de regio: Arnhem, Oosterbeek, Velp, Apeldoorn, Dieren, Doesburg, Nijmegen, WijchenDoetinchem, Zutphen, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Didam.